Zuwachs im Amateurteam-Bereich: n!ca #mTp

titelbild_news_combatarrms

Unser Amateurteam-Bereich erhält Verstärkung durch ein Combat Arms Team. Mit Spielern aus Holland, Griechenland und Schweden ist das Team international ausgerichtet und wir dürfen gespannt sein, wie man sich auf internationaler Bühne verkauft.

Lineup von n!ca #MostTalentedPlayers (mTp)

Sebastiaan v.d.H. (n!AllianZ) – Team Captain
 Rens d.B. (n!rdb-)
 Viktor H. (n!Extremes)
 Alexandros K. (n!NuggeT)
 David t.S. (n!Bear)

Statement von Sebastiaan v.d.H. (n!AllianZ)

Hello,

my name is Sebastiaan and my nickname is AllianZ and I am the leader and player of MostTalentedPlayers (mTp). I am an old Combat Arms player (2009) who has been playing this game for a long time. After a period of not playing Combat Arms, I came back to Combat Arms and I decided to form a team with clan mates from my old clan. We are called team MostTalentedPlayers or mTp and unlike most of the teams, we are a team with players from all over Europe. We have been playing for about a year with our original line-up, but with a recent pick up of 2 players from The Netherlands, together with our original Dutch, Greek & Swedish members, we are aiming to be the best Combat Arms team in Europe and of course of the world!

Combat Arms stepped it’s game up since the beginning of 2013, with having a partnership with ESL and with making the Go4CA Cups. There was a Grand Final at the ESL TV Studios in Cologne with a € 30,000 prize pot, and we ended up being 2nd, winning € 7,500. Now, Combat Arms is trying to evolve into a competitive shooter. We are qualified to play with our team in the Russian Combat Arms Finals, which will be held in Kiev. We are training to get better every day and we hope there will be a lot more finals where we can attend.

After playing a long time under our own name, we decided to look if it was possible to join a bigger organization, which can give us the support we need. Because of it’s rich history, we thought of n!faculty and we decided to contact them. Thanks to the help of Vanessa, n!faculty decided to give us the opportunity to join this great organization, and we are happy that we will be playing under the flag of n!faculty. We will be trying to stream a lot of our games (practicing, matches and many more) to get you familiar with our game and with our team. We hope to achieve more titles and of course we are aiming to be the best of the world! So you definitely will hear more from us soon. Stay tuned!

Best regards,

Sebastiaan v.d.H. (n!AllianZ)